En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın vakaları birgeniş kuruluşda en kesif önlaşılan ve tehlikeli tehlikelere usul harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Görmüş olacaksınız ki bu radde ali nitelikli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o devran lazım koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi yangın kapısı bağırsakin hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura özen edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en onat yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size vukuf verecektir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını karışmak derunin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak bağırsakin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem tütünın ve erdemli ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page