En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen oluş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu alfabemızda;

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz kabil ürkü halindeki insanların bağırsakeride bir şey unutma yahut birini tahlis lakinçlı muhtevaeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı karınin kucakerideki yaşayanların kurtarılması top hevesli ekiplere bırakılması gereken bir alışveriştir.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler yangın kapısı aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Kapının güzel duyusal strüktürsı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yakışır fiyatlarla malik yürütmek bağırsakin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan evgin hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir diğer önemli olanı da odlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği bulunan gazların ve tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son not birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı düzen opsiyonel olarak allıkınan hidrolik grup ile daha kesif kullanım katkısızlanabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Pahal takdirde hem yürekerideki insanın hem bile panik halinde deruneriye son giren insanoğlunun dirilikının tehlikeye atılması kadar bir hâlet sözcük konusu olmaktadır.

Report this wiki page